Lajme, Njoftime

Më gëzojnë rastet kur shoh se banorët e vendbanimeve të komunës së Zhelinës, mbanë gjallë ndjenjat e vllazërimit.

Ishte kënaqësi të marr pjesë në sofrën tradicionale treboshase, e organizuar nga vetë banorët e Treboshit, enkas për mërgimtarët.
Falenderojmë organizatorët për ftesën dhe këtë vepër që është për t’u përshëndetur.

Comments are closed.

Close Search Window