Lajme, Njoftime

Falenderoj organizatorët që mbanë gjallë emrat e dëshmorëve tanë, Rahmetulla Ameti dhe Shaban Zenuni. 
Kënaqësi!

Falemenderojmë prezencën e Kryetarit të komunës së Zhelinës z.Blerim Sejdiu i cili ndau çmimin për vendin e parë , Vendi i parë i takoj ekipit Iso Prom Llaskarcë.
Lojtari më i dalluar u zgjodh Iljaz Çilafi nga ky ekip!

Shihemi vitin e ardhshëm.

Comments are closed.

Close Search Window