Lajme, Njoftime

Me datë 08.08.2019 (e enjte) dhe 09.08.2019 (e premte), Komunа e Zhelinës do të realizoj dezinsektimin nga toka për vitin 2019, me qëllim zhdukjen e mushkonjave dhe insekteve tjera dëmtuese.
Dezinsektimi do të kryhet nga ora 22:00 deri në orët e hershme të mëngjesit për dy ditë radhazi.

Për kultivuesit e bletëve bëjmë apel që në kohën e kryerjes së dezinsektimit për qëllim mbrojtës të mbajnë bletët e mbyllura në koshere.

Me respekt,
Zyra për informim

Comments are closed.

Close Search Window