Lajme, Njoftime

Bashkarisht me disa banorë të Novosellës dhe operatorin që do t’i realizon punimet  e rrugës kryesore, vëzhguam gjendjen aktuale të rrugës së këtij fshati.
Punimet e rikonstruimit (asfaltimit) të rrugës së Novosellës do të fillojnë këtë fundjavë.

Punë
JoFjalë

Komuna e Zhelinës

Comments are closed.

Close Search Window