Lajme, Njoftime

Ishte kënaqësi të jemi pjesëmarrës në kremtimin e Ditës së brigadës së Tretë të këmbësorisë së mekanizuar, në Njësinë e Kazermës së qytetit.

Suksese në realizimin e detyrave dhe angazhimeve në të ardhmen, në përkushtimin tuaj ndaj vendit dhe në përmbushjen e standardeve të NATO-s, në kryerjen e detyrave me profesionalizëm dhe diciplinë të vazhdueshme.

Comments are closed.

Close Search Window