Lajme, Njoftime

“Në ditën e parë të shkollës, shfrytëzoj rastin që stafit pedagogjik dhe gjithë shkollave që gravitojnë në Komunën e Zhelinës, t’ju uroj një fillim të mbarë në vitin e rri shkollor 2019/2020. Ndërkaq, nxënësve dhe të gjithë vogëlushëve që do të fillojnë me mësimet e para, ju uroj suksese dhe rezultate të shkëlqyeshme, duke ju inkurajuar që të ndiqni ëndrrat tuaja dhe të bëni krenar prindërit tuaj.

Qoftë ky një fillim i mbarë. Suksese të gjithëve!”

Blerim Sejdiu,

Kryetar i Komunës së Zhelinës

Comments are closed.

Close Search Window