Lajme, Njoftime

Është kënaqësi të gëzosh nxënësit, për vitin e ri shkollor.

Pas rikonstruimit të brendshëm të shkollës fillore “Fan Noli”-#Pallaticë, sot bashkarisht me nxënësit, arsimtarët dhe prindërit hapëm solemnisht dyert e kësaj shkolle që shëndruam në një objekt krejtësisht të ri.

Është kënaqësi të gëzosh nxënësit, për vitin e ri shkollor.Pas rikonstruimit të brendshëm të shkollës fillore "Fan Noli"-#Pallaticë, sot bashkarisht me nxënësit, arsimtarët dhe prindërit hapëm solemnisht dyert e kësaj shkolle që shëndruam në një objekt krejtësisht të ri

Posted by Blerim Sejdiu – Komuna e Zhelinës on Monday, September 2, 2019
Lëshohet në përdorim shkolla e renovuar Fan Noli në fshatin Pallaticë

Lëshohet në përdorim shkolla e renovuar Fan Noli në fshatin Pallaticë

Posted by Tv Pollogu on Monday, September 2, 2019

Comments are closed.

Close Search Window