Lajme, Njoftime

Komuna Zhelinës e përfaqësuar nga vetë kryetari, bashkarisht me disa kryetarë tjerë të komunave nga Maqedonia Veriore, merr pjesë në Programi e shpërndarjes së eksperiencave me komunat turke, e organizuar Unioni Komunave Botërore të Turqisë, e cila mbahet në Bursa dhe Stamboll të Turqisë.
Në këtë vizitë zyrtare, janë zhvilluar disa takime me kryetarë të disa komunave nga Turqia si: Komuna Osmangazi në Bursa, Komuna Kocaeli në Istanbul, Sekretarin gjeneral të UKBT-së, Komuna Bagxhëlar në Istanbul, Komuna Nilifer, Komuna Bajrampasha, Drejtorinë për menaxhimin dhe trajtimin me qent endacak, Drejtorinë pët menaxhimin me deponitë dhe shumë organizata tjera me ndikim për përmirësimin e kushteve të komunave.

Comments are closed.

Close Search Window