Lajme, Njoftime

Të dashur qytetarë të Komunës së Zhelinës,

Në këtë video të shkurtër, ju prezantojmë disa nga punimet tona gjatë këtyre dy viteve.
Gjithmonë dhe në çdo kohë, në shërbimin Tuaj!

Çfarë realizuam për këto dy vite?Të dashur qytetarë të Komunës së Zhelinës,Në këtë video të shkurtër, ju prezantojmë disa nga punimet tona gjatë këtyre dy viteve. Gjithmonë dhe në çdo kohë, në shërbimin Tuaj!

Posted by Blerim Sejdiu – Komuna e Zhelinës on Monday, 18 November 2019

Comments are closed.

Close Search Window