Lajme, Njoftime

Edhe kësaj radhe, me rastin e festave të Nëntorit, komuna e Zhelinës mirëpret ekipin e Muzeut Mobil të Kosovës të cilët këtë javë do të zhvillojnë aktivitete dhe programe interaktive në fshatrat e komunës së Zhelinës, për nder të Kongresit të Manastirit.

Festojmë bashkë, për shumë vite .

Comments are closed.

Close Search Window