Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Edhe sivjet Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me ‘Muzen Mobil’ nga Kosova në krye me drejtorin e këtij Muzeu Fatmir Hoxha, nën moton “Udhëtimi në shkollat shqipe për nder të Kongresit të Manastirit” në hapësirat e shkollave të Komunës së Zhelinës, organizuam Programin interaktiv me rastin e 111 vjetorit të Kongresit të Manastirit, bashkarisht me vogëlushët e shkollave “Fan Noli” në Pallaticë dhe “Ibrahim Temo” në Strimnicë, me të cilët u ndamë shumë të gëzuar pas këtij aktiviteti kreativ dhe promovimin e njohurive për vlerat tona kombëtare.
Nesër vazhdojmë edhe në disa shkolla tjera me karavanin e Kongresit.

Comments are closed.

Close Search Window