Lajme, Njoftime

Shtabi i Emergjencave në Komunën e Zhelinës, fton të gjithë qytetarët që t’i bashkangjiten këtij mobilizimi të gjithanshëm shqiptar për të ndihmuar vëllezërit tanë në Shqipëri.
I njoftojmë të gjithë ata që duan të ndihmojnë se pikë grumbullimi e donacioneve, do të jetë ndërtesa e Komunës së Zhelinës, ku të gjithë qytetarët vullnetarë mund të dorëzojnë pakot e tyre në hapësirat e komunës, edhe atë në formë të produkteve ushqimore, batanijeve, veshmbathjeve, dyshekëve, etj.

Ky aksion vullnetar fillon ditën e nesërme (28.11.2019), me fillim në ora 08:00 deri ora 00:00, dhe kjo do të vijojë deri ditën e Dielë, 01.12.2019.

Me Ty Shqipëri

Comments are closed.

Close Search Window