Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kryetari i Komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu, së bashku me kryetarin e partisë Lëvizja BESA Bilall Kasami, nënkryetarët Fadil Zendeli dhe Kastriot Rexhepi, si dhe kryetarin e FR Liridon Useini, vizituan vendet më të goditura dhe të rrezikuara nga tërmeti me epiqendër në Thumanë dhe Durrës të Shqipërisë. Përmes vizitës në zonat e prekura nga tërmeti, ofruan ndihmë dhe siguruan mbështetje institucionale për të ndihmuar banorët e kësaj zone.

Comments are closed.

Close Search Window