Lajme, Njoftime

Kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu këto ditë ka vizituar vendet e prekura nga tërmeti në Shqipëri ku gjithashtu ka koordinuar edhe çështjen e dërgimit të ndihmave të mbledhura në këtë komunë, por edhe për mjetet e ndara nga buxheti i kësaj komune. Në vazhdim keni të gjitha njoftimet për aktivitetet e ndërmarra nga Komuna e Zhelinës për të ndihmuar të dëmtuarit nga tërmeti në Shqipëri:

Sot, nga oborri i Komunës së Zhelinës drejtë Shqipërisë, u nis edhe kamioni i ngarkuar me materiale ushqimore, batanije dhe veshmbathje të destinuara për familjet e prekura nga tërmeti.
Një falenderim pa masë ndaj të gjithë atyre që ndihmuan dhe ndanë nga pjesa e tyre për t’i dhënë tjetrit që sot ka nevojë.Falenderues dhe mirënjohës edhe ndaj imamëve të xhamive në Komunën tonë, bashkësive lokale dhe afaristëve që ndihmuan.Falenderim i veçantë ndaj Hajrulla Ibishi që vullnetarisht dhe pa kompensim bën transportin e materialeve nga Zhelina deri në Shqipëri.

Mirënjohës edhe ndaj stafit të komunës dhe NPK, që disa ditë me rradhë, deri në orët e vona të natës kanë qëndruar në komunë, për t’i pranuar materialet e donuara nga ana e qytetarëve.
Ju jeni shembulli që n’a bëni krenarë të gjithëve!
Zoti ju Bekoftë!

Comments are closed.

Close Search Window