Lajme, Njoftime

Pastrimi i përojit që kalon në mes të f.sh Trebosh
Si ishte në një kohë dhe si është tani.

Pastrimi i projit në Trebosh

Pastrimi i përojit që kalon në mes të f.sh Trebosh Si ishte në një kohë dhe si e bënëm.

Posted by Blerim Sejdiu – Komuna e Zhelinës on Thursday, 26 December 2019

Begatonizohen edhe dy rrugë tjera brenda fsh.Dëbërcë, si dhe parahyrja e oborrit të xhamisë së fshatit, me gjithsejt 1600 m2.
Faleminderit banorëve të Dëbërcës që kontribuuan në punimet fizike të montimit.
Vazhdojmë më tej
#Punë
#JoFjalë

Comments are closed.

Close Search Window