Lajme, Njoftime

Sot, Komunën e Zhelinës e vizitoi zëvendës Ministresha e Punës dhe Politikës Sociale znj.Sanela Shkrijel, ku bashkarisht me Kryetarin e komunës së Zhelinës promovuan hapjen e Zyrës për çështje sociale, e locuar në hapësirat e kësaj Komune.

“Gëzohemi shumë që Marrëveshja jonë e nënshkruar para disa muajve me Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, sot bëhet realitet. Pra, duke nisur nga sot, qytetarët e komunës së Zhelinës do të kenë zyrë të posaçme e cila do të shërbejë për informacionet e kompetencave sociale, për të drejtat e fëmijëve parashkollorë, ndihmave sociale, të drejtat dhe sherbime në lidhje me pensionet, etj. Tani më, qytetarët e komunës së Zhelinës nuk kanë nevojë të shkojnë e të presin rradhë në Qendrën sociale në Tetovë, për një informacion të thjeshtë.
Si Komunë e Zhelinës punojmë vazhdimisht që shërbimet e pushtetit qendror t’i sjellim sa më afër qytetarëve tanë. Falenderojmë edhe njëherë këtë ministri që realizon projektet e decentralizimit të pushtetit dhe lehtësimin e shërbimeve ndaj qytetarëve tanë” – theksoi i pari i kësaj komune Blerim Sejdiu.

Zhelinë, hapet zyra ndërkomunale për punë sociale

Zhelinë, hapet zyra ndërkomunale për punë sociale

Posted by Tv Uskana on Thursday, 23 January 2020

Comments are closed.

Close Search Window