Lajme, Njoftime

Në fshatin Zhelinë dhe Leshnicë, nis punën linja e re e autobusëve  që do të mundësohet nga kompania “Union Bus”, duke përfshirë linjën e rregullt:

LESHNICË-TETOVË 🔁
ZHELINË-TETOVË🔁

Tabelat për stacionim të autobusëve janë paraparë në këto lokacione të fshatit Zhelinë:

1️⃣🚏 para marketit Dervend;
2️⃣🚏 para godinës së komunës së Zhelinës;
3️⃣🚏 në qendër, para xhamisë;
4️⃣🚏 tek ish-objekti i komunës;
5️⃣🚏 para shkollës fillore Luigj Gurakuqi;
6️⃣🚏 para shkollës fillore Luigj Gurakuqi,në anën tjetër të rrugës.

Urime për qytetarët e këtyre vendbaimeve

Comments are closed.

Close Search Window