Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në këtë ditë të veçantë, të gjithë nënave, grave dhe motrave tona, Ju urojmë shëndet, mbarësi, mirëqenie dhe begati.

Falënderim i veçantë edhe për ekipin e zonjave/zonjushave në komunën e Zhelinës, përfshirë edhe këshilltaret, që japin kontribut të jashtëzakonshëm në këtë institucion, e që janë zë i rëndësishëm në procesin e vendimarrjes.

Respekte! Gëzuar 8 Marsin, të nderuara!

Comments are closed.

Close Search Window