Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Bashkë me stafin e komunës, Ndërmarrjen Komunale Publike dhe Bashkësinë lokale Strimnicë vazhdojmë të dezinfektojmë rrugët e vendbanimeve: Zhelinë, Strimnicë, Pallaticë Trebosh, Grupcin, Dëbërcë, Çiflik, Llërcë, duke vazhduar edhe ditët në vijim.

Ju lutemi qytetarëve të qëndrojnë në shtëpitë e tyre e mos frekuentojnë pa nevojë.
Ne bëjmë punën që na takon, ju lutemi edhe ju ta bëni punën tuaj duke qenë të kujdesshëm dhe qëndruar në shtëpi.

Dezinfektohen rrugët nëpër fshatrat e Komunës së Zhelinës

Dezinfektohen rrugët nëpër fshatrat e Komunës së Zhelinës

Posted by Tv Uskana on Thursday, 19 March 2020

Comments are closed.

Close Search Window