Lajme, Njoftime

Të dashur qytetarë të Komunës së Zhelinës,

Ju informojmë se nga dita e mërkurë (08/04/2020), ora policore do të fillojë nga ora 16:00-05:00, ndërsa për fundjavë do jetë 24h. Andaj apelojmë tek të gjithë qytetarët tanë që të jenë sa më të kujdesshëm dhe të respektojnë rekomandimet e Qeverisë, me të vetmin qëllim që sa më shpejtë ta tejkalojmë këtë brengë të përbashkët.

☎️ 192
☎️ 044 388 092

E drejta e lëvizjes për personat mbi 67 vjeç
Nga e Hëna deri të Premten | 10:00 deri 12:00

E drejta e lëvizjes për personat deri 18 vjet
Nga e Hëna deri të Premten | 13:00 deri 15:00

Comments are closed.

Close Search Window