Lajme, Njoftime

Viti 2020 dëshmoi që toka ka nevojë të frymojë lirshëm, ka nevojë për përkujdesin tonë. Ndonëse na ndëshkoi duke qëndruar të izoluar, kjo na bëri të kuptojmë se ne nuk jetojmë dot pa shijuar natyrën.Toka ka nevojë për miq, për krijesa të ndërgjegjshme që e ruajnë dhe kujdesen për një ambient më të pastër jetësor.

Të gjithë bashkë të kultivojmë një ambient të pastër, të shëndoshë.

Gëzuar Ditën e Tokës.

Comments are closed.

Close Search Window