Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në teren për të parë nga afër gjendjen e shkollës “Pashko Vasa” në #Cerovë.Së shpejti do të ketë shumë lajme të mira për nxënësit dhe arsimtarët e kësaj shkolle.

Comments are closed.

Close Search Window