Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të nderuar qytetarë,Zhvilluam seancën e 40-të të Këshillit të komunës së Zhelinës, kësaj rradhe ‘online’ duke respektuar rekomandimet e Qeverisë.

Shqyrtuam Projektin për ndërtimin e objektit të shkollës fillore në vendbanimin #Cerovë, ku ne si Komunë do të financojmë me 50% të mjeteve dhe me 50% Banka Botërore.

Vlen të përmendet se këtë projekt e përkrahën unanimisht të gjithë këshilltarët tanë. Vlen të theksojmë poashtu se, këto mjete i miratohen Komunës së Zhelinës si bonus për menaxhimin dhe realizimin me sukses të projekteve të fituara nga Banka Botërore.Edhe Cerova me shkollë të re!

KOMUNA E ZHELINËS

Comments are closed.

Close Search Window