Lajme, Njoftime

Faleminderit ‘USAID’ dhe Fondacionit ‘Shoqëri e Hapur-Maqedoni’ që mes tre qyteteve keni përzgjedhur Komunën e Zhelinës për realizimin e këtij projekti.Në këtë projekt jemi gjithsejt 5 komuna të përzgjedhura: Ohri, Prilepi, Dojrani, Karposhi dhe Komuna e Zhelinës.

KOMUNA_E_ZHELINËS

Comments are closed.

Close Search Window