Lajme, Njoftime

Sot, 03.06.2020 në Komunën e Zhelinës nuk ka asnjë rast të shënuar me Covid-19.

Një komunë me afër 30.000 qytetarë të cilët edhe në këto ditë të vështira tregojnë vetëdije të lartë, duke respektuar masat e ruajtjes së shëndetit.

Krenarë që jam Kryetar i i një komune me qytetarë shembullorë. Respekte dhe Faleminderit pafund që jeni të kujdesshëm dhe ruani shëndetitin e tjerëve.

Comments are closed.

Close Search Window