Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të nderuar arsimtarë, nxënës dhe ju prindër,

Komuna e Zhelinës vazhdon të investojë gjithandej në përmirësimin e kushteve në arsim. Tani më, edhe në shkollën fillore “Luigj Gurakuqi” në Zhelinë procesi edukativo-arsimorë do të zhvillohet në kushte më të mira për nxënësit dhe arsimtarët tanë.

Ky investim ka kapur vlerën prej 3.08 milion denarë dhe është realizuar nga mjetet e Komunës së Zhelinës dhe Byros për zhvillim regjional pranë Ministrisë së vetqeverisjes lokale.

Vazhdojmë më tej…

Punë

JoFjalë

KOMUNA E ZHELINËS

Comments are closed.

Close Search Window