Lajme, Njoftime

Për shkak të motit të ndryshueshëm dhe reshjeve lokale të shiut me intenzitet më të lartë në ditët në vazhdim, apelojme deri tek qytetarët që të tregojnë kujdes gjatë qarkullimit, të respektojnë sinjalistikën rrugore si dhe të reduktojnë shpejtësinë për shkak të lagështisë, në mënyre që të evitohen pasojat eventuale në komunikacion.

Komuna e Zhelinës,

Zyra për informim

Comments are closed.

Close Search Window