Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Projekti ideor “Parku i plisave” në fshatin Trebosh, tashmë merr formën e duhur me vendosjen e gurthemeleve për t’u shndërruar në një hapësirë atraktive me një pamje impresionuese. Në bashkëpunim me komunën e Zhelinës dhe investitorët që mbështesin këtë projekt, duke falënderuar për mbështetjen, në veçanti zotëri Vesel Ahmedin, po punohet intenzivisht deri në realizimin final të këtij projekti.

Comments are closed.

Close Search Window