Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot (09.09.2020) vizituam shkollën “Ibrahim Temo” në fshatin Strimnicë, për të ndjekur nga afër punimet për rikonstruimin e objektit të kësaj shkolle, projekt ky i cili rezulton nga bashkëpunimi i ngushtë me zyrën e UNOPS-it dhe Ambasadën Norvegjeze. Kjo shkollë do të ketë një pamje krejtësisht të re, me kushte të përshtatshme për nxënësit e kësaj shkolle. Punohet me kapacitet të plotë që nxënësit e kësaj shkolle të fillojnë vitin shkollor në një ambient të ngrohtë e të përshtatshëm.

Comments are closed.

Close Search Window