Lajme, Njoftime

Kemi nderin t’ju ftojmë të merrni pjesë në Forumin e pestë i cili do të mbahet sot, 22.09.2020 (e martë) me fillim në ora 15:00, në hapësirat e shkollës fillore “Luigj Gurakuqi”, Zhelinë. Ky forum sërish organizohet nga komuna e Zhelinës në bashkëpunim me UNDP, për të prezantuar punimet e realizimit të projektit të financuar nga SDC dhe UNDP, në kuadër të projektit ” Fuqizimi i këshillit komunal”.

Jeni të mirëseardhur.

Komuna e Zhelinës,

Zyra për informim

Comments are closed.

Close Search Window