Arsim, Lajme, Njoftime

Sot (05.10.2020) nga sh.f “Ibrahim Temo” në fshatin Strimnicë, në një ambient krejtësisht të ri dhe festiv, mirëpritëm filloristët e rinjë, të cilët do të ndjekin mësimin në këtë shkollë.

Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu, Ju uroi fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie.

Kryetari Sejdiu prezantoi përfundimin e punimeve të rikonstruimit të shkollës me mjetet e siguruara nga UNOPS, me kofinancim nga komuna e Zhelinës. Me realizimin e këtij projekti, nxënësit do të kenë kushte shumë më të mira edhe higjienike për të zhvilluar mësimin me prezencë fizike në këtë gjendje pandemie.

Qoft i mbarë ky vit dhe i suksesshëm për të gjithë!

Urime dhe suksese!

Comments are closed.

Close Search Window