Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Një ditë e veçantë sot për banorët e fshatit Trebosh, parku i cili tashmë mban emrin “Sheshi i Plisave”, u përurua me një hapje solemne në prani të kryetarit të komunës së Zhelinës, zotëri Blerim Sejdiu dhe zotëri Vesel Ahmeti, nderi i komunës së Zhelinës dhe njëherit investitor i projektit në fjalë. Ky park simbolizon përkushtimin e mërgimtarëve tanë të cilët kujdesen për mirëqeninen e qytetarëve tanë, ata të cilët me mendje e zemër janë në vendlindjet e tyre.

Krahas këtij projekti, në bashkëpunim dhe me kofinancim të komunës së Zhelinës, familja Ahmeti ka investuar edhe në asfaltimin e rrugës në fshatin Trebosh. Rruga është e gjatë 350 metra, gjerësia është 5.5 metra kurse trotuaret nga të dyja anët janë me gjerësi 1.2 metra. Vlera e përgjithshme kap shumën e afro 54 mijë eurove. Familja Ahmedi sot është shëndruar në simbolin e gjallë të bujarisë dhe humanitetit në Komunën tonë.

Urime dhe faleminderit banorëve të Treboshit dhe të gjithë atyre që kontribuan në këtë projekt.

Comments are closed.

Close Search Window