Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Për hirë të Ditës së Alfabetit, në Sallarevë nga grupi ‘Gryka e Dervenit’-Saraj, u hapën disa shtigje këmbësoresh që të adresojnë deri tek “guri i Jorgovanit” si dhe u vëndosen tabela informative në majën më të lartë e quajtur “Tabahon” me 1748m lartësi mbidetare, nga ku duket fshati Sallarevë dhe një pjesë e liqenit të Treskës (Kozjakut).
Përndryshe me grupin e lartëpërmendur do të ndërmarrim edhe aktivitete tjera të përbashkëta në promovimin e shtigjeve të reja.
Falenderim grupit për këtë gjest kreativ që do t’iu shërbejnë qytetarëve e sidomos turistëve malorë të cilët vizitojnë këto vende.

Comments are closed.

Close Search Window