Lajme, Njoftime

Sot, në hapësirat e Komunës së Zhelinës pritëm delegacionin e bizneseve turko-izraelite, me të cilët biseduam zyrtarisht për investime energjetike në Komunën e Zhelinës. Këto investime do të krijojë punësime të reja, angazhime të kompanive lokale si dhe të hyra direkte në buxhetin e komunës së Zhelinës.

Comments are closed.

Close Search Window