Arsim, Lajme, Njoftime

Viti i ri shkollor 2023/24 filloi me dysheme të renovuara si dhe me dyer të reja të klasave. Ky projekt u realizua në bashkëpunim me Komunën e Zhelinës dhe Ministrinë e arsimit.

Comments are closed.

Close Search Window