Lajme, Njoftime

Në bazë të Ligjit për pjesëmarrjen e të rinjve dhe politikat rinore, Komuna e Zhelinës publikon Thirrje Publike për të rinjtë që do të krijojë Këshillin Rinor Komunal.
Thirrja është e hapur për të gjithë të rinjtë e komunës së Zhelinës, organizatat rinore, organizatat e nxënësve dhe studentëve dhe forma tjera të organizimit të të rinjëve.
Thirrja publike zgjat deri më 21.11.2023 e llogaritur nga dita e publikimit.
Për regjistrim dhe më shumë informacione na kontaktoni në:
Email: komunazh@gmail.com
Tel: 044\378-030
Me respekt,
Zyra për informim
Komuna e Zhelinës

Comments are closed.

Close Search Window