Përurohet zyra e Njësisë Rajonale të MBPEU- së në komunën e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot me datë 05.09.2021, në ambientet e komunës së Zhelinës mirëprita Ministrin e Bujqësisë,... Më Tepër → Përurohet zyra e Njësisë Rajonale të MBPEU- së në komunën e Zhelinës

VENDIM PËR PËRZGJEDHJEN E INSTRUKTORËVE RAJONAL

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → VENDIM PËR PËRZGJEDHJEN E INSTRUKTORËVE RAJONAL

TESTIMI I KANDIDATËVE PËR REGJISTRUES DHE INSTRUKTOR RAJONALE ENJTE, 19.08.2021, ORA 10:00, NË HAPSIRAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → TESTIMI I KANDIDATËVE PËR REGJISTRUES DHE INSTRUKTOR RAJONALE ENJTE, 19.08.2021, ORA 10:00, NË HAPSIRAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Regjistrimi i popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave në RMV, 2021

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Regjistrimi i popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave në RMV, 2021

Raporti nga monitorimi i web-faqeve të Komunave

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Raporti nga monitorimi i web-faqeve të Komunave

Njoftim për punësimin e regjistruesve dhe instruktorëve rajonal

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Njoftim për punësimin e regjistruesve dhe instruktorëve rajonal

KONKURS PËR ANGAZHIMIN E REGJISTRUESVE DHE INSTRUKTORËVE RAJONAL

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → KONKURS PËR ANGAZHIMIN E REGJISTRUESVE DHE INSTRUKTORËVE RAJONAL

Përfundojn punimet e rrjetit të ujësjellësit në Zhelinë

Lajme, Njoftime, NPK

Përfundojn punimet e rrjetit të ujësjellësit në Zhelinë, dhe pregatitjes të lëshimit në përdorim... Më Tepër → Përfundojn punimet e rrjetit të ujësjellësit në Zhelinë

NGA NJË KOMUNË GATI E FUNDIT NË LISTË, ZHELINA ME NE SOT RENDITET E PARA!

Lajme, Njoftime

Qytetarë të nderuar,para ca ditësh u publikua Indeksi i transparencës buxhetore për fiskalizim të vitit... Më Tepër → NGA NJË KOMUNË GATI E FUNDIT NË LISTË, ZHELINA ME NE SOT RENDITET E PARA!

Close Search Window