Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kënaqësi që Komunën e Zhelinës e vizitoi drejtori i shkollës private “Maarif International Schools” në Maqedoni z.Ali Sedat Aslan.
Zotëri Aslan nga afër na njoftoi për aktivitetet dhe eksperiencat e shkollës Maarif, që padyshim se kjo mënyrë e edukimit arsimor për të gjithë rajonin paraqet modelin shembullor se si duhet organizuar dhe punuar me nxënësit dhe kolektivin arsimorë, brenda tempullit të dijes.
Gjithashtu me drejtorin e nderuar biseduam edhe për mundësinë e bashkëpunimit mes shkollave fillore që gravitojnë në Komunën e Zhelinës dhe shkollës Maarif I. Schools.

Comments are closed.

Close Search Window