Lajme, Njoftime, NPK

Të nderuar banorë të komunës së Zhelinës

Për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar si pasojë e pandemisë #COVID19, duke pasur parasysh rrezikun që për çdo ditë po përballen të punësuarit e ndërmarrjes, ata vazhdimisht po kujdesen për mirëmbajtjen e pastërtisë publike për furnizimin me ujë për pije dhe dezinfektimin e rrugëve me qëllim parandalimin e përhapjes së kësaj pandemie.

Apelojmë qytetarët që të shlyejnë obligimet ndaj ndërmarrjes, të bëjnë pagesat e faturave, sepse ne si ndërmarrje, nuk kemi burim tjetër të të ardhurave për kryerjen e këtyre shërbimeve dhe dhënien e pagave ndaj këtyre njerëzve që vazhdimisht janë në shërbimin tonë!
Me respekt!

Comments are closed.

Close Search Window