Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot, në mënyrë të organizuar nga komuna e Zhelinës u nisën veturat (familjarët) për t’i kthyer qytetarët tanë në shtëpi, të cilët për 14 ditë të plota iu nënshtruan karantinës në Strumicë.
Bisedohet për mërgimtarët tanë të cilët para dy javëve u kthyen nga mërgimi dhe të cilët u detyruan ti nënshtrohen karantinës.

Kujdesemi për çdonjërin! Urojmë të kthehen shëndoshë e mirë pranë familjeve të tyre.

Comments are closed.

Close Search Window