Lajme, Njoftime

Momente nga promovimi i librit “Perlat” të vogëlushes së talentuar, Amra Memedi, nxënëse e klasës së tetë pranë shkollës fillore “Fan Noli”-fshati Trebosh. Amra është vetëm 14 vjeçe dhe kjo është vepra e saj e parë. Amra sot ka shkëlqyer duke na bërë krenarë me krijimtarinë e saj letrare, duke nxitur të rinjtë që t’i përkushtohen leximit dhe librit , si një shok i pandarë i jetës.

Comments are closed.

Close Search Window