Ndërtojmë çdo ditë infrastrukturën tonë, kësaj rradhe në Treboshin tonë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, Sport

Bashkë me Fondacioni Albiz dhe USAID North Macedonia, Komuna e Zhelinës përfundon me sukses një projekt... Më Tepër → Ndërtojmë çdo ditë infrastrukturën tonë, kësaj rradhe në Treboshin tonë

Realizim i projektit për rehabilitimin e rrëshqitjes së dheut në fsh.Leshnicë e poshtme

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Ky projekt realizohet në bashkëpunimin me Komunën e Zhelinës dhe UNDP MK.Ky projekt parashikon... Më Tepër → Realizim i projektit për rehabilitimin e rrëshqitjes së dheut në fsh.Leshnicë e poshtme

THIRRJE PUBLIKE PËR FORMIMIN E KËSHILLIT RINOR NË NIVEL KOMUNAL

Lajme, Njoftime

Në bazë të Ligjit për pjesëmarrjen e të rinjve dhe politikat rinore, Komuna e Zhelinës publikon... Më Tepër → THIRRJE PUBLIKE PËR FORMIMIN E KËSHILLIT RINOR NË NIVEL KOMUNAL

Investime me ndikim shoqëror në komunitet

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Në kuadër të projektit “Investime me ndikim shoqëror në komunitet”, të financuar nga USAID Maqedoni... Më Tepër → Investime me ndikim shoqëror në komunitet

KOMUNIKATË-Shpallet shqyrtimi publik për Projektin urbanistik jashtë planit urbanistik për formim të një pjese të parcelës ndërtimore të PK. 389 , KK. Zhelinë jashtë r.n . për ndërtim të objektit me destinim G2.1

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → KOMUNIKATË-Shpallet shqyrtimi publik për Projektin urbanistik jashtë planit urbanistik për formim të një pjese të parcelës ndërtimore të PK. 389 , KK. Zhelinë jashtë r.n . për ndërtim të objektit me destinim G2.1

Projekti urbanistik për formim të parcelës ndërtimore PN 1.1 me destinim A1.1.-Shtëpi me oborr,nga PUF Zhelinë,të një pjese të PK 1877/2 dhe një pjese të PK 1873/2, K.K. Zhelinë,komuna e Zhelinës prej tetorit të 2022 v.

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Projekti urbanistik për formim të parcelës ndërtimore PN 1.1 me destinim A1.1.-Shtëpi me oborr,nga PUF Zhelinë,të një pjese të PK 1877/2 dhe një pjese të PK 1873/2, K.K. Zhelinë,komuna e Zhelinës prej tetorit të 2022 v.

INVESTIME NË KOMUNËN E ZHELINËS

Lajme, Njoftime

Sot, në hapësirat e Komunës së Zhelinës pritëm delegacionin e bizneseve turko-izraelite, me të cilët... Më Tepër → INVESTIME NË KOMUNËN E ZHELINËS

Renovimi i sh.f.k “Luigj Gurakuqi”

Arsim, Lajme, Njoftime

Viti i ri shkollor 2023/24 filloi me dysheme të renovuara si dhe me dyer të reja të klasave. Ky projekt u... Më Tepër → Renovimi i sh.f.k “Luigj Gurakuqi”

Përkujtim dhe apel qytetarëve dhe personave juridik për shlyerjen e tatimit në pronë dhe tatimeve komunale

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Përkujtim dhe apel qytetarëve dhe personave juridik për shlyerjen e tatimit në pronë dhe tatimeve komunale

Close Search Window