Edhe një lajm i mirë për qytetarët e komunës së Zhelinës

Lajme, Njoftime

Sot, me vizitën e tij më nderoi miku im, drejtori i përgjithshëm i Agjencisë së punësimit në shtetin... Më Tepër → Edhe një lajm i mirë për qytetarët e komunës së Zhelinës

Shpallje Interne

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Shpallje Interne

Intervistë me Blerim Sejdiun, kryetarin e Komunës së Zhelinës

Lajme, Njoftime

Në këtë intervistë, Sejdiu flet për sfidat që ka pasur komuna gjatë periudhës së pandemisë. Sfidat... Më Tepër → Intervistë me Blerim Sejdiun, kryetarin e Komunës së Zhelinës

Nënshkruhet vendimin për pranimin e mjeteve për fillimin e ndërtimit të Qendrës për Kulturë në Zhelinë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kryetari i komunës së Zhelinës z. Blerim Sejdiu me zv. Ministrin e Kulturës z. Sedat Sulejmani në... Më Tepër → Nënshkruhet vendimin për pranimin e mjeteve për fillimin e ndërtimit të Qendrës për Kulturë në Zhelinë

Pas dy dekadave fillon rikonstruimi i rrugës në fshatin Çiflik

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Skemi kohë për t’u ndalur! Nisëm me punimet e rikonstruimit dhe asfaltimit të rrugës së... Më Tepër → Pas dy dekadave fillon rikonstruimi i rrugës në fshatin Çiflik

URIME RAMAZANI MUAJI I MËSHIRËS

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Zemrat e besimtarëve le të hapen për mirësi, humanizëm dhe besim të sinqertë në këtë muaj të... Më Tepër → URIME RAMAZANI MUAJI I MËSHIRËS

Qeveria në seancën e sotme miratoi masa të reja restriktive të propozuara nga Komisioni i Sëmundjeve Infektive

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Qeveria në seancën e sotme miratoi masa të reja restriktive të propozuara nga Komisioni i Sëmundjeve Infektive

Vendimi për emërimin e personave që do të angazhohen në Regjistrim si regjistrues rajonalë në zonën e Regjistrimit nr. 34 Zhelinë

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Vendimi për emërimin e personave që do të angazhohen në Regjistrim si regjistrues rajonalë në zonën e Regjistrimit nr. 34 Zhelinë

Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin TREBOSH, Komuna e Zhelinës”

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin TREBOSH, Komuna e Zhelinës”

Close Search Window