NJOFTIM – Programi për Mbështetje Financiare në Bujqësi për vitin 2019

Lajme, Njoftime

NJOFTIM Filloi aplikimi për Programin për Mbështetje Financiare në Bujqësi për vitin 2019 Ministria e... Më Tepër → NJOFTIM – Programi për Mbështetje Financiare në Bujqësi për vitin 2019

Zhelina Komunë Evropiane

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot u zhvillua moduli i parë në kuadër të projektit “Zhelina komunë evropiane”, në... Më Tepër → Zhelina Komunë Evropiane

Thirje publike për miratimin e iniciativave të përpunimit të planeve urbanistike

Njoftime, Plane Urbanistike

Thirrja publike do të zgjasë prej më datë 25.03.2019 deri  më datë  25.04.2019... Më Tepër → Thirje publike për miratimin e iniciativave të përpunimit të planeve urbanistike

Llogaria përfundimtare e ndërmarjes komunale 2018

Dokumente, Llogaria Përfundimtare, Llogaritë Përfundimtare, Njoftime, NPK

... Më Tepër → Llogaria përfundimtare e ndërmarjes komunale 2018

Zhelina feston 7 dhe 8 Marsin!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kryetari Blerim Sejdiu kishte kënaqësinë dhe nderin që sot ,me rastin e Ditës së 7 Marsit dhe Ditës... Më Tepër → Zhelina feston 7 dhe 8 Marsin!

7 Marsi, kryetari viziton mësuesin e tij të parë.

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

ME RASTIN E 7 MARSIT, DITËS SË MËSUESIT “Fillimisht, më lejoni që në këtë datë të veçantë, me... Më Tepër → 7 Marsi, kryetari viziton mësuesin e tij të parë.

Njoftim për organizim të prezentimit publik dhe anketës publike

Njoftime

“Dokumentacionin planor urbanistik lokal për PN_ZH1, me destinim E2-suprastrukturë komunale-stacion i... Më Tepër → Njoftim për organizim të prezentimit publik dhe anketës publike

Njoftim: Kryetari i komunës së Zhelinës Organizon Rishiqim publik dhe konsultime me publikun

Lajme, Njoftime

Njoftim: Kryetari i komunës së Zhelinës Organizon Rishiqim publik dhe konsultime me publikun nga Raporti... Më Tepër → Njoftim: Kryetari i komunës së Zhelinës Organizon Rishiqim publik dhe konsultime me publikun

Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike për propozim planin urbanistik për fshatin Debërc

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike për propozim planin urbanistik për fshatin Debërc

Close Search Window