Dorëzimi i Përfundimit nga Këshilli i Komunës së Zhelinës deri te Ministria e arsimit dhe shkencës, për fillimin e vitit mësimor 2020/2021 me prezencë fizike

Arsim, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Dorëzimi i Përfundimit nga Këshilli i Komunës së Zhelinës deri te Ministria e arsimit dhe shkencës, për fillimin e vitit mësimor 2020/2021 me prezencë fizike

Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu, uron filloristët e rinjë duke ju dëshiruar fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot (01.10.2020) në hapsirat e shkollës fillore “Luigj Gurakuqi” në një ambient festiv, me... Më Tepër → Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu, uron filloristët e rinjë duke ju dëshiruar fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie

SEJDIU PROMOVOI INVESTIMET NË SHKOLLËN FILLORE TË FSHATIT ÇIFLIK

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Për herë të parë që nga themelimi, bëhet rikonstuimi i sh.f. “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik.... Më Tepër → SEJDIU PROMOVOI INVESTIMET NË SHKOLLËN FILLORE TË FSHATIT ÇIFLIK

PËRFUNDON ME SUKSES, REALIZIMI I PROJEKTIT PËR RIKONSTRUIMIN E SH.F.K “RAMETULLA AMETI” – ÇIFLIK

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës organizoi forumin e fundit në bashkësi, për të prezantuar para qytetarëve të... Më Tepër → PËRFUNDON ME SUKSES, REALIZIMI I PROJEKTIT PËR RIKONSTRUIMIN E SH.F.K “RAMETULLA AMETI” – ÇIFLIK

Manual për operatorët ushqimorë në ambientet shkollore

Arsim, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Manual për operatorët ushqimorë në ambientet shkollore

Fillon rinovimi i shkollës fillore “Rametullah Ameti” në f.Çiflik

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Filluam me rinovimim e shkollës fillore “Rametullah Ameti” në #ÇiflikArsimimi i mirëfilltë i... Më Tepër → Fillon rinovimi i shkollës fillore “Rametullah Ameti” në f.Çiflik

Shkolla “Luigj Gurakuqi” në Zhelinë me dritare të reja!

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të nderuar arsimtarë, nxënës dhe ju prindër, Komuna e Zhelinës vazhdon të investojë gjithandej në... Më Tepër → Shkolla “Luigj Gurakuqi” në Zhelinë me dritare të reja!

Shkolla fillore Luigj Gurakuqi

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Dy momente të bukura! Njëri ishte, kremtimi i 77 vjetorit të hapjes së shkollës së Zhelinës që sot... Më Tepër → Shkolla fillore Luigj Gurakuqi

Në Komunën e Zhelinës 156 nxënës nuk kanë mundësi t’a ndjekin mësimin online

Arsim, Lajme, Njoftime

Sipas hulumtimeve tona, nga 2800 nxënës sa numëron Komuna e Zhelinës,156 nga to nuk kanë pajisje... Më Tepër → Në Komunën e Zhelinës 156 nxënës nuk kanë mundësi t’a ndjekin mësimin online

Close Search Window