Urime 7 Marsi, dita e mësuesit !

Arsim, Lajme, Njoftime

Nuk harrohen kurrë ata që na i mësuan shkronjat e para! Një herë gjatë vitit vjen 7 Marsi, por ju jeni... Më Tepër → Urime 7 Marsi, dita e mësuesit !

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës z.Arafat Shabani viziton Komunën e Zhelinës

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

https://www.facebook.com/Zhelina.Municipality/videos/139248134447813... Më Tepër → Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës z.Arafat Shabani viziton Komunën e Zhelinës

Në vigjilje të festave të Nëntorit, e në veçanti për nder të festës së 28 Nëntorit, përurohen 4 shkolla në komunën e Zhelinës.

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës sot përfundoi me punimet e e rikonstrumit të 3 shkollave, duke lëshuar të gjitha në... Më Tepër → Në vigjilje të festave të Nëntorit, e në veçanti për nder të festës së 28 Nëntorit, përurohen 4 shkolla në komunën e Zhelinës.

U hodh gurthemeli i objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa” në Cerovë, për hirë të 28 Nëntorit Ditës së Flamurit tonë.

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkëqytetarë të Komunës së Zhelinës, Të nderuar banorë të fshatit Cerovë, Sot, për... Më Tepër → U hodh gurthemeli i objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa” në Cerovë, për hirë të 28 Nëntorit Ditës së Flamurit tonë.

Lajmërim – f.Cerovë

Arsim, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Lajmërim – f.Cerovë

MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Edhe një iniciativë e shkëlqyer nga ana e zotëri Vesel Ahmedit, veprimtar dhe bashkatdhetarë i yni i... Më Tepër → MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Krahas investimeve tjera që po realizohen këtë vit, veçanërisht në përmirësimin e infrastrukturës... Më Tepër → Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Pas realizimit të projektit me UNDP për rindërtimin e pjesës së nyjeve sanitare dhe shtimin e zyrave... Më Tepër → Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Kryetari Sejdiu prezantoi përfundimin e punimeve të rikonstruimit të shkollës me mjetet e siguruara nga UNOPS, me kofinancim nga komuna e Zhelinës

Arsim, Lajme, Njoftime

Sot (05.10.2020) nga sh.f “Ibrahim Temo” në fshatin Strimnicë, në një ambient krejtësisht... Më Tepër → Kryetari Sejdiu prezantoi përfundimin e punimeve të rikonstruimit të shkollës me mjetet e siguruara nga UNOPS, me kofinancim nga komuna e Zhelinës

Close Search Window