NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Komuna e Zhelinës organizoi aksion për mbjelljen e fidanëve

Lajme

Komuna e Zhelinës organizoi aksion për mbjelljen e fidanëve Komuna e Zhelinës dhe kryetari Blerim Sejdiu... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizoi aksion për mbjelljen e fidanëve

Komuna e Zhelinës mbështet protestat për Almirin e vogël

Lajme

Komuna e Zhelinës dhe kryetari Blerim Sejdiu njoftojnë opinionin e gjerë se fuqishëm i mbështesin... Më Tepër → Komuna e Zhelinës mbështet protestat për Almirin e vogël

Komuna e Zhelinës organizoi manifestim përkujtimor për veteranët e arsimit

Lajme

Komuna e Zhelinës për hir të festës së mësuesit për herë të parë  organizoi një manifestim... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizoi manifestim përkujtimor për veteranët e arsimit

Komuna e Zhelinës uron festën e 7 Marsit

Lajme

Komuna e Zhelinës me respektin më të thellë te gjithë arsimtarëve ua uron festën e 7 Marsit duke e... Më Tepër → Komuna e Zhelinës uron festën e 7 Marsit

Komuna e Zhelinës: Rrugët janë të pastruara dhe të kalueshme

Lajme

Të nderuar bashkqytetarë të Komunës së Zhelinës, Edhe pse Kryetari i Komunës është në udhëtim... Më Tepër → Komuna e Zhelinës: Rrugët janë të pastruara dhe të kalueshme

Kryetari i Zhelinës udhëton në Vjenë me ftesë të Kryetarit të Vjenës

Lajme

Me ftesë të Kryetarit të Vjenës, kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, do të merr pjesë në... Më Tepër → Kryetari i Zhelinës udhëton në Vjenë me ftesë të Kryetarit të Vjenës

Komuna e Zhelinës përgjysmon pagesat për kyçjen në rrjetin e ujësjellësit dhe të kanalizimit

Lajme, Njoftime

Të nderuar qytetarë, Duke u nisur nga detyrimi jonë që t’Ju shërbejmë Juve si banorë të kësaj... Më Tepër → Komuna e Zhelinës përgjysmon pagesat për kyçjen në rrjetin e ujësjellësit dhe të kanalizimit

Komuna e Zhelinës vjen me një risi:’’Tregoji kryetarit për problemin në vendbanimin tënd’’

Lajme

Komuna e Zhelinës vjen me një risi:’’Tregoji kryetarit për problemin në vendbanimin tënd’’ Prej... Më Tepër → Komuna e Zhelinës vjen me një risi:’’Tregoji kryetarit për problemin në vendbanimin tënd’’

Close Search Window