NJOFTIM për Dezinsektimin preventiv-adulticid teristik kundër mushkonjave në Komunën e Zhelinës

Lajme

EPSH-Qendra për shëndet publik-TETOVË Rr.,,29 Nëntori,, nr.73   Derri te: Kryetari i Komunës së... Më Tepër → NJOFTIM për Dezinsektimin preventiv-adulticid teristik kundër mushkonjave në Komunën e Zhelinës

Gëzuar Fitër Bajramin!

Lajme

Komuna e Zhelinës dhe kryetari Blerim Sejdiu të gjithë besimtarëve mysliman ua uron festën e madhe të... Më Tepër → Gëzuar Fitër Bajramin!

Kryetari Blerim Sejdiu priti në vizitë kryeministrin Zoran Zaev

Lajme

Të nderuar bashkëqytetarë, Sot ishte një ditë e madhe dhe historike për komunën e Zhelinës! Sot,... Më Tepër → Kryetari Blerim Sejdiu priti në vizitë kryeministrin Zoran Zaev

Komuna e Zhelinës: Ministria e Arsimit dje e dëshmoi që vendimi jonë për shkarkimin e ish-ushtruesit të detyrës drejtor në Sh.F. ‘’Luigj Gurakuqi’’ ka qenë i drejtë

Lajme

Të nderuar qytetarë të komunës së Zhelinës, Të respektuar përkrahës të së mirës, Të dashur... Më Tepër → Komuna e Zhelinës: Ministria e Arsimit dje e dëshmoi që vendimi jonë për shkarkimin e ish-ushtruesit të detyrës drejtor në Sh.F. ‘’Luigj Gurakuqi’’ ka qenë i drejtë

Me fat Muaji i shenjtë i Ramazanit!

Lajme

... Më Tepër → Me fat Muaji i shenjtë i Ramazanit!

Kryetari Blerim Sejdiu dhe ministri Goran Sugarevski mbikëqyrën punimet për ndërtimin e ujësjellësit dhe rezervuarit kryesor

Lajme

Kryetari Blerim Sejdiu dhe ministri Goran Sugarevski mbikëqyrën punimet për ndërtimin e ujësjellësit... Më Tepër → Kryetari Blerim Sejdiu dhe ministri Goran Sugarevski mbikëqyrën punimet për ndërtimin e ujësjellësit dhe rezervuarit kryesor

Komuna e Zhelinës organizon aksion për dhurimin e gjakut

Lajme

Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq organizon aksion për dhurimin e gjakut me moton... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizon aksion për dhurimin e gjakut

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’

Lajme

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’ Gjatë këtyre ditëve,... Më Tepër → Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’

NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → NJOFTIM:Ditën e premte (13.04.2018) lëvizja në afërsi të rezervuarit për furnizim me ujë do të jetë e ndaluar

Close Search Window