Zhelina feston 7 dhe 8 Marsin!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kryetari Blerim Sejdiu kishte kënaqësinë dhe nderin që sot ,me rastin e Ditës së 7 Marsit dhe Ditës... Më Tepër → Zhelina feston 7 dhe 8 Marsin!

7 Marsi, kryetari viziton mësuesin e tij të parë.

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

ME RASTIN E 7 MARSIT, DITËS SË MËSUESIT “Fillimisht, më lejoni që në këtë datë të veçantë, me... Më Tepër → 7 Marsi, kryetari viziton mësuesin e tij të parë.

Njoftim për organizim të prezentimit publik dhe anketës publike

Njoftime

“Dokumentacionin planor urbanistik lokal për PN_ZH1, me destinim E2-suprastrukturë komunale-stacion i... Më Tepër → Njoftim për organizim të prezentimit publik dhe anketës publike

Njoftim: Kryetari i komunës së Zhelinës Organizon Rishiqim publik dhe konsultime me publikun

Lajme, Njoftime

Njoftim: Kryetari i komunës së Zhelinës Organizon Rishiqim publik dhe konsultime me publikun nga Raporti... Më Tepër → Njoftim: Kryetari i komunës së Zhelinës Organizon Rishiqim publik dhe konsultime me publikun

Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike për propozim planin urbanistik për fshatin Debërc

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Njoftim për organizim të Prezentimit publik dhe anketës publike për propozim planin urbanistik për fshatin Debërc

,,Propozim buxheti i komunës së Zhelinës për vitin 2019″

Buxheti, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → ,,Propozim buxheti i komunës së Zhelinës për vitin 2019″

Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

Lajme, Njoftime

Të nderuar Këshilltarë të Komunës së Zhelinës,Të nderuar ish-Kryetarë të komunës,Të nderuar... Më Tepër → Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

Debat publik

Lajme, Njoftime

Ftojmë qytetarët që bashkërisht, duke ndëgjuar zërin e tyre, të propozojmë Buxhetin e Komunës së... Më Tepër → Debat publik

THIRRJE PUBLIKE

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → THIRRJE PUBLIKE

Close Search Window