23 VJET KOMUNA E ZHELINËS

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

“23 VJET KOMUNA E ZHELINËS” Në një atmosferë festive, me rastin e 23 vjetorit të komunës... Më Tepër → 23 VJET KOMUNA E ZHELINËS

Aksion Ekologjik

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Bashkë me administratën e Komunës së Zhelinës realizuam aksionin ekologjik, buzë lumit... Më Tepër → Aksion Ekologjik

Nxënësit e shkollës fillore “Ibrahim Temo” vizitojn Komunën e Zhelinës

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Me shumë kënaqësi mirëpritëm vogëlushët e shkollës fillore “Ibrahim Temo” nga Strimnica,... Më Tepër → Nxënësit e shkollës fillore “Ibrahim Temo” vizitojn Komunën e Zhelinës

Procesi i buxhetimit, miratimi i buxhetit dhe zbatimi i tij

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Trajnim në vendin e punës Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me UNDP dhe AFO, organizoi trajnimin... Më Tepër → Procesi i buxhetimit, miratimi i buxhetit dhe zbatimi i tij

Shkolla “Rahmetulla Ameti”-Llërcë, Komuna e Zhelinës

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Si e gjetëm, e si është sot! Shkolla “Rahmetulla Ameti”-Llërcë, Komuna e Zhelinës. Pa... Më Tepër → Shkolla “Rahmetulla Ameti”-Llërcë, Komuna e Zhelinës

Fasadimi i shkollës fillore “Rahmetulla Ameti”

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkqytetarë,Dje ishim në terren për t’i parë nga afër punimet e fasadimit të... Më Tepër → Fasadimi i shkollës fillore “Rahmetulla Ameti”

Donacion nga Komuna e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot, nga oborri i Komunës së Zhelinës drejtë Shqipërisë, u nis edhe kamioni i ngarkuar me materiale... Më Tepër → Donacion nga Komuna e Zhelinës

Kryetari i Komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu viziton vendet e goditura nga termeti

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kryetari i Komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu, së bashku me kryetarin e partisë Lëvizja BESA Bilall... Më Tepër → Kryetari i Komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu viziton vendet e goditura nga termeti

Komuna e Zhelinës mbledh Shtabin e Emergjencave

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Me iniciativë të Shtabit komunal të emergjencës, në komunën e Zhelinës, sot më datë 27.11.2019, u... Më Tepër → Komuna e Zhelinës mbledh Shtabin e Emergjencave

Close Search Window